logo

Опсегот на платата за лице што работи во Македонија во Електрично и Енергетско Инженерство вообичаено се движи од 18.531,00 MKD (минимална плата) до 42.766,00 MKD (највисок просек, вистинската максимална плата е повисока).

Ова е вкупната месечна плата во која се вклучени и бонусите. Платите драстично се разликуваат помеѓу различните работни позиции. Доколку ве интересира платата за одредена работна позиција, погледнете ја подолу платата за специфична работна позиција.

Просечна нето плата во категоријата Електрично и Енергетско Инженерство
20K
30K
40K
 
10% 19K MKD
90% 43K MKD
Платите може да варираат во зависност од позициите, прикажаната вредност е индикативна.

За компании - Извор од доверба кој ќе ви помогне во одлучувањето за плати

Одредете ги платите на вашите вработени правично, со помош на деталниот извештај за плати. Имајте релевантни податоци за плати секогаш при рака.

Кликнете на позицијата на која сте вработени и учествувајте во истражувањето.

PLC Programmer

18.115 - 50.319 MKD
Види повеќе

Електричар

16.428 - 32.787 MKD
Види повеќе

Електричар (индустриски)

15.873 - 41.757 MKD
Види повеќе

Електро инженер

19.254 - 51.520 MKD
Види повеќе

Електромонтер

16.577 - 36.566 MKD
Види повеќе

Електроничар

14.639 - 31.062 MKD
Види повеќе

Инженер за дизајн

15.171 - 43.137 MKD
Види повеќе

Инженер за енергија

16.728 - 51.160 MKD
Види повеќе

Инженер за одржување

15.798 - 38.891 MKD
Види повеќе

Инспекциски техничар

14.500 - 37.586 MKD
Види повеќе

Оператор на машини за производство на електрична енергија

14.572 - 30.660 MKD
Види повеќе

Процесен инженер

16.840 - 47.826 MKD
Види повеќе

Сервисен инженер

15.734 - 44.284 MKD
Види повеќе

Сервисен техничар

19.122 - 34.845 MKD
Види повеќе

Сервисер

14.500 - 29.964 MKD
Види повеќе

Техничар

17.736 - 32.782 MKD
Види повеќе

Техничар за дизајн

15.519 - 43.174 MKD
Види повеќе

Техничар за електротехника

16.761 - 33.690 MKD
Види повеќе

Технолог

14.597 - 40.346 MKD
Види повеќе