logo

Опсегот на платата за лице што работи во Македонија во Медицина и Социјална заштита вообичаено се движи од 329,00 USD (минимална плата) до 654,00 USD (највисок просек, вистинската максимална плата е повисока).

Ова е вкупната месечна плата во која се вклучени и бонусите. Платите драстично се разликуваат помеѓу различните работни позиции. Доколку ве интересира платата за одредена работна позиција, погледнете ја подолу платата за специфична работна позиција.

Просечна нето плата во категоријата Медицина и Социјална заштита
400
500
600
 
10% 329 USD
90% 654 USD
Платите може да варираат во зависност од позициите, прикажаната вредност е индикативна.

За компании - Извор од доверба кој ќе ви помогне во одлучувањето за плати

Одредете ги платите на вашите вработени правично, со помош на деталниот извештај за плати. Имајте релевантни податоци за плати секогаш при рака.

Кликнете на позицијата на која сте вработени и учествувајте во истражувањето.

Администратор за јавно здравје

277 - 559 USD
Види повеќе

Акушерка

277 - 541 USD
Види повеќе

Анестезиолог

397 - 908 USD
Види повеќе

Асистент за здравствена заштита

277 - 496 USD
Види повеќе

Ветеринар

281 - 526 USD
Види повеќе

Ветеринарен техничар

277 - 475 USD
Види повеќе

Возач на амбулантно возило

277 - 583 USD
Види повеќе

Главна медицинска сестра

349 - 700 USD
Види повеќе

Дадилка

277 - 508 USD
Види повеќе

Доктор

400 - 811 USD
Види повеќе

Забен техничар

277 - 798 USD
Види повеќе

Заболекар

277 - 738 USD
Види повеќе

Клинички психолог

278 - 676 USD
Види повеќе

Клинички стручен соработник

447 - 1.043 USD
Види повеќе

Лекар стажант

449 - 1.015 USD
Види повеќе

Масер

277 - 412 USD
Види повеќе

Медицинска сестра

297 - 520 USD
Види повеќе

Медицинска сестра

310 - 652 USD
Види повеќе

Медицински лаборант

283 - 619 USD
Види повеќе

Медицински претставник за продажба

476 - 840 USD
Види повеќе

Медицински советник

277 - 723 USD
Види повеќе

Менаџер за регулаторни работи

760 - 1.072 USD
Види повеќе

Менаџер на медицинска установа

277 - 701 USD
Види повеќе

Микробиолог

277 - 640 USD
Види повеќе

Младински работник

277 - 520 USD
Види повеќе

Негувател, Личен асистент

277 - 390 USD
Види повеќе

Нутриционист

277 - 596 USD
Види повеќе

Оптичар

277 - 544 USD
Види повеќе

Оптометрист

277 - 612 USD
Види повеќе

Ортопедски техничар

334 - 779 USD
Види повеќе

Парамедицинар

277 - 605 USD
Види повеќе

Помошник во стоматолошка ординација

277 - 514 USD
Види повеќе

Продукт менаџер

581 - 1.096 USD
Види повеќе

Радиограф

277 - 633 USD
Види повеќе

Радиолог

277 - 588 USD
Види повеќе

Санитар

277 - 342 USD
Види повеќе

Свештеник

300 - 741 USD
Види повеќе

Социјален работник

322 - 692 USD
Види повеќе

Социјален советник

277 - 576 USD
Види повеќе

Специјалист за регулаторни работи

420 - 971 USD
Види повеќе

Специјалист за социјална рехабилитација

Види повеќе

Стоматолошки хигиеничар

277 - 594 USD
Види повеќе

Фармацевт

396 - 696 USD
Види повеќе

Фармацевтски лаборант

286 - 555 USD
Види повеќе

Физиотерапевт

296 - 507 USD
Види повеќе