logo

Опсегот на платата за лице што работи во Македонија во Водостопанство, Шумарство, Животна средина вообичаено се движи од 18.035,00 MKD (минимална плата) до 29.576,00 MKD (највисок просек, вистинската максимална плата е повисока).

Ова е вкупната месечна плата во која се вклучени и бонусите. Платите драстично се разликуваат помеѓу различните работни позиции. Доколку ве интересира платата за одредена работна позиција, погледнете ја подолу платата за специфична работна позиција.

Просечна нето плата во категоријата Водостопанство, Шумарство, Животна средина
18K
20K
22K
24K
26K
28K
30K
 
10% 18K MKD
90% 30K MKD
Платите може да варираат во зависност од позициите, прикажаната вредност е индикативна.

За компании - Извор од доверба кој ќе ви помогне во одлучувањето за плати

Одредете ги платите на вашите вработени правично, со помош на деталниот извештај за плати. Имајте релевантни податоци за плати секогаш при рака.

Кликнете на позицијата на која сте вработени и учествувајте во истражувањето.

Еколог

15.044 - 35.125 MKD
Види повеќе

Екологист

14.964 - 35.136 MKD
Види повеќе

Инженер за водостопанство

16.373 - 34.741 MKD
Види повеќе

Менаџер за шумарство

18.662 - 41.395 MKD
Види повеќе

Метеоролог

Види повеќе

Окружен шумски полицаец

15.000 - 31.917 MKD
Види повеќе

Работник со секира

15.079 - 34.788 MKD
Види повеќе

Техничар за водостопанство

14.500 - 27.712 MKD
Види повеќе

Шумар

14.500 - 31.818 MKD
Види повеќе

Шумарски инженер

14.500 - 32.472 MKD
Види повеќе

Шумарски техничар

15.392 - 32.162 MKD
Види повеќе