logo

Опсегот на платата за лице што работи во Македонија во Земјоделство, Прехранбена индустрија вообичаено се движи од 17.923 MKD (минимална плата) до 33.132 MKD (највисок просек, вистинската максимална плата е повисока).

Ова е вкупната месечна плата во која се вклучени и бонусите. Платите драстично се разликуваат помеѓу различните работни позиции. Доколку ве интересира платата за одредена работна позиција, погледнете ја подолу платата за специфична работна позиција.

Просечна нето плата во категоријата Земјоделство, Прехранбена индустрија
20K
22K
24K
26K
28K
30K
32K
 
10% заработуваат помалку 18K MKD
10% заработуваат повеќе 33K MKD
Платите може да варираат во зависност од позициите, прикажаната вредност е индикативна.

За компании - Извор од доверба кој ќе ви помогне во одлучувањето за плати

Одредете ги платите на вашите вработени правично, со помош на деталниот извештај за плати. Имајте релевантни податоци за плати секогаш при рака.

Кликнете на позицијата на која сте вработени и учествувајте во истражувањето.

Земјоделски инженер, Агроном

17.147 - 39.334 MKD
Види повеќе

Земјоделски специјалист

18.611 - 39.574 MKD
Види повеќе

Земјоделски техничар

14.699 - 36.884 MKD
Види повеќе

Земјоделски технолог

17.750 - 41.863 MKD
Види повеќе

Инженер за прехранбени производи

18.014 - 40.508 MKD
Види повеќе

Месар

17.580 - 30.173 MKD
Види повеќе

Млекар

12.806 - 26.246 MKD
Види повеќе

Оператор на земјоделска опрема

15.917 - 29.957 MKD
Види повеќе

Пекар

16.981 - 29.818 MKD
Види повеќе

Пикер

11.500 - 31.299 MKD
Види повеќе

Работник за грижа на животни

11.500 - 26.919 MKD
Види повеќе

Слаткар

16.549 - 29.401 MKD
Види повеќе

Сточар

14.275 - 32.379 MKD
Види повеќе

Техничар за прехранбени производи

14.227 - 32.241 MKD
Види повеќе

Технолог за прехранбени производи

17.812 - 46.912 MKD
Види повеќе

Тракторист, возач на комбајн

15.858 - 30.463 MKD
Види повеќе