logo

Опсегот на платата за лице што работи во Македонија во Фармацевтска Индустрија вообичаено се движи од 20.519,00 MKD (минимална плата) до 46.243,00 MKD (највисок просек, вистинската максимална плата е повисока).

Ова е вкупната месечна плата во која се вклучени и бонусите. Платите драстично се разликуваат помеѓу различните работни позиции. Доколку ве интересира платата за одредена работна позиција, погледнете ја подолу платата за специфична работна позиција.

Просечна нето плата во категоријата Фармацевтска Индустрија
30K
40K
 
10% 21K MKD
90% 46K MKD
Платите може да варираат во зависност од позициите, прикажаната вредност е индикативна.

За компании - Извор од доверба кој ќе ви помогне во одлучувањето за плати

Одредете ги платите на вашите вработени правично, со помош на деталниот извештај за плати. Имајте релевантни податоци за плати секогаш при рака.

Кликнете на позицијата на која сте вработени и учествувајте во истражувањето.

Clinical Data Manager

17.055 - 48.066 MKD
Види повеќе

Клинички стручен соработник

21.745 - 64.114 MKD
Види повеќе

Медицински претставник за продажба

20.940 - 48.668 MKD
Види повеќе

Медицински советник

27.571 - 69.487 MKD
Види повеќе

Менаџер за регулаторни работи

30.601 - 82.231 MKD
Види повеќе

Менаџер за фармацевтски производи

26.304 - 59.473 MKD
Види повеќе

Специјалист за безбедност на лекови

19.507 - 54.603 MKD
Види повеќе

Специјалист за регулаторни работи

20.222 - 48.759 MKD
Види повеќе

Фармацевт

20.810 - 39.495 MKD
Види повеќе

Фармацевтски лаборант

14.500 - 28.254 MKD
Види повеќе