logo

Опсегот на платата за лице што работи во Македонија во Производство вообичаено се движи од 18.345,00 MKD (минимална плата) до 35.597,00 MKD (највисок просек, вистинската максимална плата е повисока).

Ова е вкупната месечна плата во која се вклучени и бонусите. Платите драстично се разликуваат помеѓу различните работни позиции. Доколку ве интересира платата за одредена работна позиција, погледнете ја подолу платата за специфична работна позиција.

Просечна нето плата во категоријата Производство
20K
30K
 
10% 18K MKD
90% 36K MKD
Платите може да варираат во зависност од позициите, прикажаната вредност е индикативна.

За компании - Извор од доверба кој ќе ви помогне во одлучувањето за плати

Одредете ги платите на вашите вработени правично, со помош на деталниот извештај за плати. Имајте релевантни податоци за плати секогаш при рака.

Кликнете на позицијата на која сте вработени и учествувајте во истражувањето.

Machine Setter

14.500 - 31.510 MKD
Види повеќе

Алатничар

14.974 - 31.176 MKD
Види повеќе

Железар

14.500 - 25.257 MKD
Види повеќе

Инженер за одржување

18.348 - 45.230 MKD
Види повеќе

Инспектор за квалитет

14.500 - 29.434 MKD
Види повеќе

Лакер

14.500 - 26.534 MKD
Види повеќе

Метролог

14.500 - 36.885 MKD
Види повеќе

Надзорник

14.500 - 36.347 MKD
Види повеќе

Оперативен супервизор

14.500 - 49.132 MKD
Види повеќе

Оператор на машина

17.298 - 28.978 MKD
Види повеќе

Пакувач

14.500 - 19.563 MKD
Види повеќе

Планер во производство

17.030 - 43.293 MKD
Види повеќе

Поставувач на стандарди за производство

14.500 - 39.942 MKD
Види повеќе

Продукт менаџер

Види повеќе

Процесен инженер

19.038 - 44.042 MKD
Види повеќе

Работник

14.500 - 26.708 MKD
Види повеќе

Сервисен инженер

15.257 - 42.023 MKD
Види повеќе

Сервисен техничар

14.500 - 38.746 MKD
Види повеќе

Склопувач / Составувач

14.500 - 24.660 MKD
Види повеќе

Стаклар

14.500 - 28.255 MKD
Види повеќе

Техничар за дизајн

Види повеќе

Технолог

14.943 - 37.481 MKD
Види повеќе