logo

Опсегот на платата за лице што работи во Македонија во Рударство, Металургија вообичаено се движи од 23.020,00 MKD (минимална плата) до 40.530,00 MKD (највисок просек, вистинската максимална плата е повисока).

Ова е вкупната месечна плата во која се вклучени и бонусите. Платите драстично се разликуваат помеѓу различните работни позиции. Доколку ве интересира платата за одредена работна позиција, погледнете ја подолу платата за специфична работна позиција.

Просечна нето плата во категоријата Рударство, Металургија
30K
40K
 
10% 23K MKD
90% 41K MKD
Платите може да варираат во зависност од позициите, прикажаната вредност е индикативна.

За компании - Извор од доверба кој ќе ви помогне во одлучувањето за плати

Одредете ги платите на вашите вработени правично, со помош на деталниот извештај за плати. Имајте релевантни податоци за плати секогаш при рака.

Кликнете на позицијата на која сте вработени и учествувајте во истражувањето.

Инженер по металургија

14.500 - 33.389 MKD
Види повеќе

Металург

14.936 - 38.396 MKD
Види повеќе

Работник во топилница

14.500 - 30.424 MKD
Види повеќе

Рудар

16.291 - 38.317 MKD
Види повеќе

Рударски инженер

20.724 - 54.211 MKD
Види повеќе

Рударски техничар

14.505 - 36.659 MKD
Види повеќе