logo

Опсегот на платата за лице што работи во Македонија во Банкарство вообичаено се движи од 20.116 MKD (минимална плата) до 60.826 MKD (највисок просек, вистинската максимална плата е повисока).

Ова е вкупната месечна плата во која се вклучени и бонусите. Платите драстично се разликуваат помеѓу различните работни позиции. Доколку ве интересира платата за одредена работна позиција, погледнете ја подолу платата за специфична работна позиција.

Просечна нето плата во категоријата Банкарство
30K
40K
50K
 
10% заработуваат помалку 20K MKD
10% заработуваат повеќе 61K MKD
Платите може да варираат во зависност од позициите, прикажаната вредност е индикативна.

За компании - Извор од доверба кој ќе ви помогне во одлучувањето за плати

Одредете ги платите на вашите вработени правично, со помош на деталниот извештај за плати. Имајте релевантни податоци за плати секогаш при рака.

Кликнете на позицијата на која сте вработени и учествувајте во истражувањето.

Back Office Specialist

23.415 - 48.496 MKD
Види повеќе

Compliance Specialist

27.760 - 65.711 MKD
Види повеќе

Relationship Manager

21.479 - 55.721 MKD
Види повеќе

Администратор за наплата

13.763 - 33.852 MKD
Види повеќе

Благајник

22.942 - 44.855 MKD
Види повеќе

Брокер на берза

21.568 - 53.752 MKD
Види повеќе

Дилер/Трговец

17.002 - 41.228 MKD
Види повеќе

Директор на филијала

25.389 - 77.113 MKD
Види повеќе

Интерен ревизор

25.156 - 61.886 MKD
Види повеќе

Кредитен референт

23.269 - 46.673 MKD
Види повеќе

Личен банкар

20.866 - 51.087 MKD
Види повеќе

Личен банкар

23.379 - 53.139 MKD
Види повеќе

Менаџер на клиенти

25.913 - 85.269 MKD
Види повеќе

Менаџер на оддел

24.114 - 76.724 MKD
Види повеќе

Менаџер на производи - специјалист

22.167 - 72.368 MKD
Види повеќе

Продавач на банкарски услуги, службеник за заем

30.104 - 53.711 MKD
Види повеќе

Продукт менаџер

34.738 - 67.402 MKD
Види повеќе

Службеник за картички

14.969 - 46.601 MKD
Види повеќе

Службеник за наплата

20.515 - 43.445 MKD
Види повеќе

Советник на клиенти

14.208 - 31.953 MKD
Види повеќе

Специјалист за ризици

21.882 - 54.196 MKD
Види повеќе

Специјалист за спречување на перење пари

17.969 - 44.045 MKD
Види повеќе

Финансиски аналитичар

22.691 - 65.433 MKD
Види повеќе

Финансиски советник

16.738 - 43.749 MKD
Види повеќе

Хипотекарен советник

16.789 - 40.685 MKD
Види повеќе