logo

Опсегот на платата за лице што работи во Македонија во Новинарство, Печатени медиуми, Медиуми вообичаено се движи од 323,00 USD (минимална плата) до 624,00 USD (највисок просек, вистинската максимална плата е повисока).

Ова е вкупната месечна плата во која се вклучени и бонусите. Платите драстично се разликуваат помеѓу различните работни позиции. Доколку ве интересира платата за одредена работна позиција, погледнете ја подолу платата за специфична работна позиција.

Просечна нето плата во категоријата Новинарство, Печатени медиуми, Медиуми
400
500
600
 
10% 323 USD
90% 624 USD
Платите може да варираат во зависност од позициите, прикажаната вредност е индикативна.

За компании - Извор од доверба кој ќе ви помогне во одлучувањето за плати

Одредете ги платите на вашите вработени правично, со помош на деталниот извештај за плати. Имајте релевантни податоци за плати секогаш при рака.

Кликнете на позицијата на која сте вработени и учествувајте во истражувањето.

DTP Оператор

279 - 582 USD
Види повеќе

Makerlab manager

279 - 616 USD
Види повеќе

Аудио инженер

279 - 589 USD
Види повеќе

Видео монтажер

279 - 631 USD
Види повеќе

Графичар

342 - 595 USD
Види повеќе

Директор на издавачката куќа

279 - 631 USD
Види повеќе

Книговезец

279 - 414 USD
Види повеќе

Лектор

279 - 540 USD
Види повеќе

Менаџер за реклами и промоции

329 - 788 USD
Види повеќе

Новинар

282 - 616 USD
Види повеќе

Оператор на камера

279 - 616 USD
Види повеќе

Организатор

279 - 550 USD
Види повеќе

Печатер

303 - 518 USD
Види повеќе

Помлад графички дизајнер

350 - 705 USD
Види повеќе

Помошен продуцент за ТВ/Филм

279 - 661 USD
Види повеќе

Постар графички дизајнер

320 - 743 USD
Види повеќе

Продуцент

371 - 793 USD
Види повеќе

Радио презентер

279 - 541 USD
Види повеќе

Соработник за дизајн

Види повеќе

ТВ презентер

279 - 662 USD
Види повеќе

Техничар (музичка продукција)

286 - 675 USD
Види повеќе

Техничар за печатење

280 - 647 USD
Види повеќе

Уредник

317 - 773 USD
Види повеќе

Уредник

279 - 627 USD
Види повеќе

Уредувач на фотографии

279 - 615 USD
Види повеќе