logo

Опсегот на платата за лице што работи во Македонија во Новинарство, Печатени медиуми, Медиуми вообичаено се движи од 274,00 EUR (минимална плата) до 528,00 EUR (највисок просек, вистинската максимална плата е повисока).

Ова е вкупната месечна плата во која се вклучени и бонусите. Платите драстично се разликуваат помеѓу различните работни позиции. Доколку ве интересира платата за одредена работна позиција, погледнете ја подолу платата за специфична работна позиција.

Просечна нето плата во категоријата Новинарство, Печатени медиуми, Медиуми
300
400
500
 
10% 274 EUR
90% 528 EUR
Платите може да варираат во зависност од позициите, прикажаната вредност е индикативна.

За компании - Извор од доверба кој ќе ви помогне во одлучувањето за плати

Одредете ги платите на вашите вработени правично, со помош на деталниот извештај за плати. Имајте релевантни податоци за плати секогаш при рака.

Кликнете на позицијата на која сте вработени и учествувајте во истражувањето.

DTP Оператор

236 - 493 EUR
Види повеќе

Makerlab manager

236 - 521 EUR
Види повеќе

Аудио инженер

236 - 499 EUR
Види повеќе

Видео монтажер

236 - 535 EUR
Види повеќе

Графичар

290 - 504 EUR
Види повеќе

Директор на издавачката куќа

236 - 535 EUR
Види повеќе

Книговезец

236 - 351 EUR
Види повеќе

Лектор

236 - 457 EUR
Види повеќе

Менаџер за реклами и промоции

279 - 667 EUR
Види повеќе

Новинар

239 - 522 EUR
Види повеќе

Оператор на камера

236 - 522 EUR
Види повеќе

Организатор

236 - 466 EUR
Види повеќе

Печатер

256 - 439 EUR
Види повеќе

Помлад графички дизајнер

296 - 597 EUR
Види повеќе

Помошен продуцент за ТВ/Филм

236 - 559 EUR
Види повеќе

Постар графички дизајнер

271 - 629 EUR
Види повеќе

Продуцент

315 - 672 EUR
Види повеќе

Радио презентер

236 - 458 EUR
Види повеќе

Соработник за дизајн

Види повеќе

ТВ презентер

236 - 561 EUR
Види повеќе

Техничар (музичка продукција)

242 - 572 EUR
Види повеќе

Техничар за печатење

237 - 548 EUR
Види повеќе

Уредник

268 - 655 EUR
Види повеќе

Уредник

236 - 531 EUR
Види повеќе

Уредувач на фотографии

236 - 521 EUR
Види повеќе