logo

Опсегот на платата за лице што работи во Македонија во Транспорт, Логистика вообичаено се движи од 17.629,00 MKD (минимална плата) до 37.235,00 MKD (највисок просек, вистинската максимална плата е повисока).

Ова е вкупната месечна плата во која се вклучени и бонусите. Платите драстично се разликуваат помеѓу различните работни позиции. Доколку ве интересира платата за одредена работна позиција, погледнете ја подолу платата за специфична работна позиција.

Просечна нето плата во категоријата Транспорт, Логистика
20K
30K
 
10% 18K MKD
90% 37K MKD
Платите може да варираат во зависност од позициите, прикажаната вредност е индикативна.

За компании - Извор од доверба кој ќе ви помогне во одлучувањето за плати

Одредете ги платите на вашите вработени правично, со помош на деталниот извештај за плати. Имајте релевантни податоци за плати секогаш при рака.

Кликнете на позицијата на која сте вработени и учествувајте во истражувањето.

Благајник

14.500 - 26.225 MKD
Види повеќе

Виљушкарист

16.146 - 32.624 MKD
Види повеќе

Возач

17.244 - 30.948 MKD
Види повеќе

Возач на автобус

16.252 - 31.225 MKD
Види повеќе

Возач на камион

17.281 - 36.185 MKD
Види повеќе

Возач на трамвај

14.500 - 32.161 MKD
Види повеќе

Возач на тролебус

14.500 - 29.866 MKD
Види повеќе

Воздухопловен техничар

17.142 - 41.477 MKD
Види повеќе

Гостилничар

Види повеќе

Диспечер

18.908 - 45.119 MKD
Види повеќе

Диспечер на железничка станица

14.500 - 32.683 MKD
Види повеќе

Кондуктер

14.500 - 28.230 MKD
Види повеќе

Контролор во логистика

18.076 - 36.508 MKD
Види повеќе

Контролор за воздушен сообраќај

30.261 - 100.977 MKD
Види повеќе

Координатор

16.077 - 38.921 MKD
Види повеќе

Курир

14.500 - 23.884 MKD
Види повеќе

Магационер

16.259 - 27.667 MKD
Види повеќе

Машиновозач

17.374 - 38.084 MKD
Види повеќе

Менаџер за набавка

15.776 - 42.097 MKD
Види повеќе

Морнар

22.349 - 87.448 MKD
Види повеќе

Организатор на поморскиот транспорт

18.197 - 40.782 MKD
Види повеќе

Пилот

26.733 - 102.220 MKD
Види повеќе

Поморски офицер

Види повеќе

Поштар

14.500 - 20.966 MKD
Види повеќе

Проектен менаџер

19.087 - 57.010 MKD
Види повеќе

Работник во дистрибуција

16.935 - 29.902 MKD
Види повеќе

Раководител на продажба

14.604 - 35.422 MKD
Види повеќе

Раководител на техничка инспекција на возила

15.614 - 40.404 MKD
Види повеќе

Службеник за увоз / извоз

19.760 - 34.215 MKD
Види повеќе

Сообраќаен инженер

16.701 - 38.373 MKD
Види повеќе

Сообраќаец

16.089 - 35.781 MKD
Види повеќе

Таксист

14.500 - 26.342 MKD
Види повеќе

Царински посредник

14.500 - 35.419 MKD
Види повеќе

Шофер

14.500 - 41.943 MKD
Види повеќе

Шпедитер

18.307 - 33.963 MKD
Види повеќе