logo

Опсегот на платата за лице што работи во Македонија во Лизинг вообичаено се движи од 19.923 MKD (минимална плата) до 59.145 MKD (највисок просек, вистинската максимална плата е повисока).

Ова е вкупната месечна плата во која се вклучени и бонусите. Платите драстично се разликуваат помеѓу различните работни позиции. Доколку ве интересира платата за одредена работна позиција, погледнете ја подолу платата за специфична работна позиција.

Просечна нето плата во категоријата Лизинг
30K
40K
50K
 
10% заработуваат помалку 20K MKD
10% заработуваат повеќе 59K MKD
Платите може да варираат во зависност од позициите, прикажаната вредност е индикативна.

За компании - Извор од доверба кој ќе ви помогне во одлучувањето за плати

Одредете ги платите на вашите вработени правично, со помош на деталниот извештај за плати. Имајте релевантни податоци за плати секогаш при рака.

Кликнете на позицијата на која сте вработени и учествувајте во истражувањето.

Администратор за наплата

16.654 - 44.541 MKD
Види повеќе

Директор за лизинг

32.996 - 138.770 MKD
Види повеќе

Консултант за лизинг

24.648 - 56.654 MKD
Види повеќе

Менаџер за управување со ризик

27.842 - 69.558 MKD
Види повеќе