logo

Опсегот на платата за лице што работи во Македонија во Лизинг вообичаено се движи од 361 EUR (минимална плата) до 1.158 EUR (највисок просек, вистинската максимална плата е повисока).

Ова е вкупната месечна плата во која се вклучени и бонусите. Платите драстично се разликуваат помеѓу различните работни позиции. Доколку ве интересира платата за одредена работна позиција, погледнете ја подолу платата за специфична работна позиција.

Просечна нето плата во категоријата Лизинг
400
500
600
700
800
900
1.000
1.100
 
10% заработуваат помалку 361 EUR
10% заработуваат повеќе 1.158 EUR
Платите може да варираат во зависност од позициите, прикажаната вредност е индикативна.

За компании - Извор од доверба кој ќе ви помогне во одлучувањето за плати

Одредете ги платите на вашите вработени правично, со помош на деталниот извештај за плати. Имајте релевантни податоци за плати секогаш при рака.

Кликнете на позицијата на која сте вработени и учествувајте во истражувањето.

Администратор за наплата

295 - 819 EUR
Види повеќе

Директор за лизинг

624 - 2.586 EUR
Види повеќе

Консултант за лизинг

469 - 1.050 EUR
Види повеќе

Менаџер за управување со ризик

561 - 1.355 EUR
Види повеќе