logo

За компании - Извор од доверба кој ќе ви помогне во одлучувањето за плати

Одредете ги платите на вашите вработени правично, со помош на деталниот извештај за плати. Имајте релевантни податоци за плати секогаш при рака.

Кликнете на позицијата на која сте вработени и учествувајте во истражувањето.

Администратор за наплата

Види повеќе

Директор за лизинг

Види повеќе

Консултант за лизинг

Види повеќе

Менаџер за управување со ризик

Види повеќе