logo

Опсегот на платата за лице што работи во Македонија во Лизинг вообичаено се движи од 369 USD (минимална плата) до 1.166 USD (највисок просек, вистинската максимална плата е повисока).

Ова е вкупната месечна плата во која се вклучени и бонусите. Платите драстично се разликуваат помеѓу различните работни позиции. Доколку ве интересира платата за одредена работна позиција, погледнете ја подолу платата за специфична работна позиција.

Просечна нето плата во категоријата Лизинг
500
600
700
800
900
1.000
1.100
 
10% заработуваат помалку 369 USD
10% заработуваат повеќе 1.166 USD
Платите може да варираат во зависност од позициите, прикажаната вредност е индикативна.

За компании - Извор од доверба кој ќе ви помогне во одлучувањето за плати

Одредете ги платите на вашите вработени правично, со помош на деталниот извештај за плати. Имајте релевантни податоци за плати секогаш при рака.

Кликнете на позицијата на која сте вработени и учествувајте во истражувањето.

Администратор за наплата

246 - 750 USD
Види повеќе

Директор за лизинг

579 - 2.457 USD
Види повеќе

Консултант за лизинг

404 - 936 USD
Види повеќе

Менаџер за управување со ризик

501 - 1.207 USD
Види повеќе