logo

Опсегот на платата за лице што работи во Македонија во Човечки Ресурси вообичаено се движи од 22.208,00 MKD (минимална плата) до 47.771,00 MKD (највисок просек, вистинската максимална плата е повисока).

Ова е вкупната месечна плата во која се вклучени и бонусите. Платите драстично се разликуваат помеѓу различните работни позиции. Доколку ве интересира платата за одредена работна позиција, погледнете ја подолу платата за специфична работна позиција.

Просечна нето плата во категоријата Човечки Ресурси
30K
40K
 
10% 22K MKD
90% 48K MKD
Платите може да варираат во зависност од позициите, прикажаната вредност е индикативна.

За компании - Извор од доверба кој ќе ви помогне во одлучувањето за плати

Одредете ги платите на вашите вработени правично, со помош на деталниот извештај за плати. Имајте релевантни податоци за плати секогаш при рака.

Кликнете на позицијата на која сте вработени и учествувајте во истражувањето.

HR Business Partner

23.313 - 68.372 MKD
Види повеќе

HR Generalist

19.447 - 45.941 MKD
Види повеќе

Асистент за човечки ресурси

20.594 - 38.732 MKD
Види повеќе

Директор за човечки ресурси

15.214 - 43.289 MKD
Види повеќе

Кариерен советник

14.500 - 32.429 MKD
Види повеќе

Консултант за човечки ресурси

15.821 - 41.669 MKD
Види повеќе

Координатор за човечки ресурси

23.106 - 41.573 MKD
Види повеќе

Коуч

15.806 - 41.742 MKD
Види повеќе

Менаџер на оддел

23.595 - 67.667 MKD
Види повеќе

Професионален психолог

15.023 - 37.929 MKD
Види повеќе

Регрутер

23.555 - 44.811 MKD
Види повеќе

Специјалист за едукација на вработените

17.893 - 45.642 MKD
Види повеќе

Специјалист за компензација и бенефиции

17.439 - 45.337 MKD
Види повеќе

Тутор

14.500 - 38.638 MKD
Види повеќе