logo

Опсегот на платата за лице што работи во Македонија во Менаџмент вообичаено се движи од 21.380,00 MKD (минимална плата) до 67.225,00 MKD (највисок просек, вистинската максимална плата е повисока).

Ова е вкупната месечна плата во која се вклучени и бонусите. Платите драстично се разликуваат помеѓу различните работни позиции. Доколку ве интересира платата за одредена работна позиција, погледнете ја подолу платата за специфична работна позиција.

Просечна нето плата во категоријата Менаџмент
30K
40K
50K
60K
 
10% 21K MKD
90% 67K MKD
Платите може да варираат во зависност од позициите, прикажаната вредност е индикативна.

За компании - Извор од доверба кој ќе ви помогне во одлучувањето за плати

Одредете ги платите на вашите вработени правично, со помош на деталниот извештај за плати. Имајте релевантни податоци за плати секогаш при рака.

Кликнете на позицијата на која сте вработени и учествувајте во истражувањето.

Account Director

15.839 - 69.681 MKD
Види повеќе

Art Director

14.500 - 71.277 MKD
Види повеќе

Facility Manager

18.513 - 54.996 MKD
Види повеќе

Product owner

22.109 - 109.250 MKD
Види повеќе

Бренд менаџер

23.804 - 62.297 MKD
Види повеќе

Главен и одговорен уредник

14.500 - 54.735 MKD
Види повеќе

ИТ Менаџер

17.357 - 113.386 MKD
Види повеќе

Маркетинг менаџер

19.507 - 73.929 MKD
Види повеќе

Менаџер за квалитет

27.600 - 86.725 MKD
Види повеќе

Менаџер за логистика

18.061 - 57.814 MKD
Види повеќе

Менаџер за набавка

18.230 - 57.173 MKD
Види повеќе

Менаџер за настани

16.398 - 42.092 MKD
Види повеќе

Менаџер за продажба

18.366 - 76.308 MKD
Види повеќе

Менаџер за производство

17.134 - 62.696 MKD
Види повеќе

Менаџер за транспорт и лигистика

25.033 - 54.535 MKD
Види повеќе

Менаџер за управување со ризик

26.737 - 71.681 MKD
Види повеќе

Менаџер за човечки ресурси

21.743 - 78.387 MKD
Види повеќе

Менаџер на возен парк

14.500 - 53.349 MKD
Види повеќе

Менаџер на контакт центар

15.999 - 65.074 MKD
Види повеќе

Менаџер на оддел

16.481 - 76.923 MKD
Види повеќе

Менаџер на продавница за автомобилски делови

14.500 - 51.630 MKD
Види повеќе

Менаџер на ресторан

14.576 - 48.919 MKD
Види повеќе

Менаџер на сектор финансии

22.659 - 83.671 MKD
Види повеќе

Менаџер на складиште

14.500 - 47.974 MKD
Види повеќе

Менаџер на служба за обезбедување

14.500 - 65.613 MKD
Види повеќе

Менаџер на хотел

20.907 - 68.400 MKD
Види повеќе

Помлад проектен менаџер

14.500 - 48.278 MKD
Види повеќе

Постар проектен менаџер

16.880 - 74.276 MKD
Види повеќе

Проектен менаџер

22.707 - 70.559 MKD
Види повеќе

Процесен менаџер

18.437 - 70.144 MKD
Види повеќе

Раководител на поддршка за корисници

Види повеќе

Раководител на пошта

14.500 - 31.075 MKD
Види повеќе

Раководител на правна служба

23.785 - 77.354 MKD
Види повеќе

Раководител на продажба

23.879 - 62.511 MKD
Види повеќе

Регионален менаџер

28.571 - 74.974 MKD
Види повеќе

Супервизор во производство

22.750 - 60.813 MKD
Види повеќе

Супервизор за одржување

15.233 - 57.507 MKD
Види повеќе

Технички менаџер

20.450 - 76.064 MKD
Види повеќе

Тим лидер

19.362 - 66.257 MKD
Види повеќе

Чувар

14.500 - 33.146 MKD
Види повеќе