logo

Опсегот на платата за лице што работи во Македонија во Администрација вообичаено се движи од 319 EUR (минимална плата) до 663 EUR (највисок просек, вистинската максимална плата е повисока).

Ова е вкупната месечна плата во која се вклучени и бонусите. Платите драстично се разликуваат помеѓу различните работни позиции. Доколку ве интересира платата за одредена работна позиција, погледнете ја подолу платата за специфична работна позиција.

Просечна нето плата во категоријата Администрација
400
500
600
 
10% заработуваат помалку 319 EUR
10% заработуваат повеќе 663 EUR
Платите може да варираат во зависност од позициите, прикажаната вредност е индикативна.

За компании - Извор од доверба кој ќе ви помогне во одлучувањето за плати

Одредете ги платите на вашите вработени правично, со помош на деталниот извештај за плати. Имајте релевантни податоци за плати секогаш при рака.

Кликнете на позицијата на која сте вработени и учествувајте во истражувањето.

Административен работник, јавен службеник

320 - 581 EUR
Види повеќе

Администратор на договори

314 - 636 EUR
Види повеќе

Архивист, администратор на регистар

294 - 576 EUR
Види повеќе

Асистент

331 - 677 EUR
Види повеќе

Главен рецепционер

311 - 663 EUR
Види повеќе

Координатор на ЕУ проекти

351 - 1.069 EUR
Види повеќе

Менаџер за различност, еднаквост и вклучување

447 - 837 EUR
Види повеќе

Оператор во контакт центар

349 - 723 EUR
Види повеќе

Офис менаџер

305 - 956 EUR
Види повеќе

Рецепционер

293 - 482 EUR
Види повеќе

Рецепционер I

292 - 501 EUR
Види повеќе

Секретар

302 - 584 EUR
Види повеќе

Службеник за внес на податоци

318 - 609 EUR
Види повеќе

Специјалист за ООП

372 - 757 EUR
Види повеќе

Специјалист за прокура

323 - 794 EUR
Види повеќе