logo

Опсегот на платата за лице што работи во Македонија во Администрација вообичаено се движи од 307 USD (минимална плата) до 623 USD (највисок просек, вистинската максимална плата е повисока).

Ова е вкупната месечна плата во која се вклучени и бонусите. Платите драстично се разликуваат помеѓу различните работни позиции. Доколку ве интересира платата за одредена работна позиција, погледнете ја подолу платата за специфична работна позиција.

Просечна нето плата во категоријата Администрација
400
500
600
 
10% заработуваат помалку 307 USD
10% заработуваат повеќе 623 USD
Платите може да варираат во зависност од позициите, прикажаната вредност е индикативна.

За компании - Извор од доверба кој ќе ви помогне во одлучувањето за плати

Одредете ги платите на вашите вработени правично, со помош на деталниот извештај за плати. Имајте релевантни податоци за плати секогаш при рака.

Кликнете на позицијата на која сте вработени и учествувајте во истражувањето.

Административен работник, јавен службеник

306 - 550 USD
Види повеќе

Администратор на договори

Види повеќе

Архивист, администратор на регистар

284 - 599 USD
Види повеќе

Асистент

316 - 694 USD
Види повеќе

Главен рецепционер

291 - 471 USD
Види повеќе

Координатор на ЕУ проекти

393 - 995 USD
Види повеќе

Менаџер за различност, еднаквост и вклучување

434 - 932 USD
Види повеќе

Оператор во контакт центар

301 - 695 USD
Види повеќе

Офис менаџер

336 - 802 USD
Види повеќе

Рецепционер

272 - 458 USD
Види повеќе

Рецепционер I

286 - 481 USD
Види повеќе

Секретар

263 - 548 USD
Види повеќе

Службеник за внес на податоци

294 - 564 USD
Види повеќе

Специјалист за ООП

Види повеќе

Специјалист за прокура

370 - 921 USD
Види повеќе