logo

Опсегот на платата за лице што работи во Македонија во Човечки Ресурси вообичаено се движи од 24.868 MKD (минимална плата) до 68.066 MKD (највисок просек, вистинската максимална плата е повисока).

Ова е вкупната месечна плата во која се вклучени и бонусите. Платите драстично се разликуваат помеѓу различните работни позиции. Доколку ве интересира платата за одредена работна позиција, погледнете ја подолу платата за специфична работна позиција.

Просечна нето плата во категоријата Човечки Ресурси
30K
40K
50K
60K
 
10% заработуваат помалку 25K MKD
10% заработуваат повеќе 68K MKD
Платите може да варираат во зависност од позициите, прикажаната вредност е индикативна.

За компании - Извор од доверба кој ќе ви помогне во одлучувањето за плати

Одредете ги платите на вашите вработени правично, со помош на деталниот извештај за плати. Имајте релевантни податоци за плати секогаш при рака.

Кликнете на позицијата на која сте вработени и учествувајте во истражувањето.

HR Business Partner

35.885 - 91.500 MKD
Види повеќе

HR Generalist

28.899 - 68.922 MKD
Види повеќе

Асистент за човечки ресурси

26.543 - 47.455 MKD
Види повеќе

Директор за човечки ресурси

30.665 - 104.691 MKD
Види повеќе

Кариерен советник

16.686 - 44.543 MKD
Види повеќе

Консултант за човечки ресурси

28.341 - 79.235 MKD
Види повеќе

Координатор за човечки ресурси

26.670 - 52.203 MKD
Види повеќе

Коуч

22.739 - 57.445 MKD
Види повеќе

Менаџер на оддел

28.315 - 75.754 MKD
Види повеќе

Професионален психолог

15.393 - 41.152 MKD
Види повеќе

Регрутер

32.296 - 63.965 MKD
Види повеќе

Специјалист за едукација на вработените

21.704 - 54.802 MKD
Види повеќе

Специјалист за компензација и бенефиции

21.281 - 61.932 MKD
Види повеќе

Тутор

18.696 - 55.010 MKD
Види повеќе