logo

Опсегот на платата за лице што работи во Македонија во Лизинг вообичаено се движи од 22.193 MKD (минимална плата) до 71.233 MKD (највисок просек, вистинската максимална плата е повисока).

Ова е вкупната месечна плата во која се вклучени и бонусите. Платите драстично се разликуваат помеѓу различните работни позиции. Доколку ве интересира платата за одредена работна позиција, погледнете ја подолу платата за специфична работна позиција.

Просечна нето плата во категоријата Лизинг
30K
40K
50K
60K
 
10% заработуваат помалку 22K MKD
10% заработуваат повеќе 71K MKD
Платите може да варираат во зависност од позициите, прикажаната вредност е индикативна.

За компании - Извор од доверба кој ќе ви помогне во одлучувањето за плати

Одредете ги платите на вашите вработени правично, со помош на деталниот извештај за плати. Имајте релевантни податоци за плати секогаш при рака.

Кликнете на позицијата на која сте вработени и учествувајте во истражувањето.

Администратор за наплата

18.163 - 50.385 MKD
Види повеќе

Директор за лизинг

38.380 - 159.020 MKD
Види повеќе

Консултант за лизинг

28.820 - 64.561 MKD
Види повеќе

Менаџер за управување со ризик

34.515 - 83.321 MKD
Види повеќе