logo

Опсегот на платата за лице што работи во Македонија во Технологија, Развој вообичаено се движи од 16.998 MKD (минимална плата) до 63.076 MKD (највисок просек, вистинската максимална плата е повисока).

Ова е вкупната месечна плата во која се вклучени и бонусите. Платите драстично се разликуваат помеѓу различните работни позиции. Доколку ве интересира платата за одредена работна позиција, погледнете ја подолу платата за специфична работна позиција.

Просечна нето плата во категоријата Технологија, Развој
20K
30K
40K
50K
60K
 
10% заработуваат помалку 17K MKD
10% заработуваат повеќе 63K MKD
Платите може да варираат во зависност од позициите, прикажаната вредност е индикативна.

За компании - Извор од доверба кој ќе ви помогне во одлучувањето за плати

Одредете ги платите на вашите вработени правично, со помош на деталниот извештај за плати. Имајте релевантни податоци за плати секогаш при рака.

Кликнете на позицијата на која сте вработени и учествувајте во истражувањето.

Процесен инженер

17.844 - 49.445 MKD
Види повеќе

Раководител на технички оддел

33.397 - 63.483 MKD
Види повеќе

Технички менаџер

23.550 - 55.995 MKD
Види повеќе

Технички персонал

13.359 - 36.081 MKD
Види повеќе