logo

Опсегот на платата за лице што работи во Македонија во Технологија, Развој вообичаено се движи од 420 EUR (минимална плата) до 1.123 EUR (највисок просек, вистинската максимална плата е повисока).

Ова е вкупната месечна плата во која се вклучени и бонусите. Платите драстично се разликуваат помеѓу различните работни позиции. Доколку ве интересира платата за одредена работна позиција, погледнете ја подолу платата за специфична работна позиција.

Просечна нето плата во категоријата Технологија, Развој
500
600
700
800
900
1.000
 
10% заработуваат помалку 420 EUR
10% заработуваат повеќе 1.123 EUR
Платите може да варираат во зависност од позициите, прикажаната вредност е индикативна.

За компании - Извор од доверба кој ќе ви помогне во одлучувањето за плати

Одредете ги платите на вашите вработени правично, со помош на деталниот извештај за плати. Имајте релевантни податоци за плати секогаш при рака.

Кликнете на позицијата на која сте вработени и учествувајте во истражувањето.

Процесен инженер

Види повеќе

Раководител на технички оддел

439 - 1.084 EUR
Види повеќе

Технички менаџер

Види повеќе

Технички персонал

Види повеќе