logo

Опсегот на платата за лице што работи во Македонија во Технологија, Развој вообичаено се движи од 569 USD (минимална плата) до 1.063 USD (највисок просек, вистинската максимална плата е повисока).

Ова е вкупната месечна плата во која се вклучени и бонусите. Платите драстично се разликуваат помеѓу различните работни позиции. Доколку ве интересира платата за одредена работна позиција, погледнете ја подолу платата за специфична работна позиција.

Просечна нето плата во категоријата Технологија, Развој
600
700
800
900
1.000
 
10% заработуваат помалку 569 USD
10% заработуваат повеќе 1.063 USD
Платите може да варираат во зависност од позициите, прикажаната вредност е индикативна.

За компании - Извор од доверба кој ќе ви помогне во одлучувањето за плати

Одредете ги платите на вашите вработени правично, со помош на деталниот извештај за плати. Имајте релевантни податоци за плати секогаш при рака.

Кликнете на позицијата на која сте вработени и учествувајте во истражувањето.

Процесен инженер

359 - 961 USD
Види повеќе

Раководител на технички оддел

591 - 1.220 USD
Види повеќе

Технички менаџер

726 - 1.979 USD
Види повеќе

Технички персонал

299 - 763 USD
Види повеќе