logo

Опсегот на платата за лице што работи во Македонија во Обезбедување и Заштита вообичаено се движи од 28.354 MKD (минимална плата) до 54.803 MKD (највисок просек, вистинската максимална плата е повисока).

Ова е вкупната месечна плата во која се вклучени и бонусите. Платите драстично се разликуваат помеѓу различните работни позиции. Доколку ве интересира платата за одредена работна позиција, погледнете ја подолу платата за специфична работна позиција.

Просечна нето плата во категоријата Обезбедување и Заштита
30K
40K
50K
 
10% заработуваат помалку 28K MKD
10% заработуваат повеќе 55K MKD
Платите може да варираат во зависност од позициите, прикажаната вредност е индикативна.

За компании - Извор од доверба кој ќе ви помогне во одлучувањето за плати

Одредете ги платите на вашите вработени правично, со помош на деталниот извештај за плати. Имајте релевантни податоци за плати секогаш при рака.

Кликнете на позицијата на која сте вработени и учествувајте во истражувањето.

Војник

31.812 - 70.960 MKD
Види повеќе

Директор за безбедност

Види повеќе

Директор на оддел за безбедност и здравје

43.062 - 91.158 MKD
Види повеќе

Затворски чувар

Види повеќе

Пожарникар

Види повеќе

Пожарникар, Спасувач

Види повеќе

Полициски инспектор

36.043 - 59.468 MKD
Види повеќе

Полициски службеник

30.457 - 56.741 MKD
Види повеќе

Работник во служба за обезбедување

21.207 - 35.452 MKD
Види повеќе

Техничар за безбедносна служба

Види повеќе